• Giancarlo Zema Design Studio descrizione
  • Giancarlo Zema Design Studio foto
  • Giancarlo Zema Design Studio video
  • Giancarlo Zema Design Studio social
  • Giancarlo Zema Design Studio download

Wave Theatre

Old theatre renovation
2012  |  Ferentino  |  Italy

Project: Giancarlo Zema Design Group
Client: Ceta / Comune di Ferentino
Consultants: Zumtobel + Virtuell
Status: Ongoing

The project includes the total restructuring of a multi-purpose cultural space. The double-height entrance lobby houses the theatre’s box office, coffee bar and cloakroom. The end wall is lined, like a large wave, by shaped panels made from MDF that has been carved in glossy white, the floor is in purple resin and a number of luminous disks hang suspended from the ceiling. The soft and well thought-out furnishings and the colour-changing RGB effect lighting give the entrance lobby an elegant and sophisticated appearance. Inside, the 320-seat auditorium is characterised by the red seating and hanging sound-absorbing discs, and by the large wave of shaped panels made from MDF that has been carved in glossy black and that envelopes the walls.

Related publications   |   —   |   —   |  

foto 1
foto 2

video 1
video 2
video 3

social share

download brochure

 

I commenti sono chiusi.